Rodzinne autko do 750Euro z Niemiec

27 Kwi 2010, 16:16

Witam!!!

Szukam rodzinnego samochodu do 750€ w Niemczech. Najlepiej blisko wioski Wangen(PLZ 73117). Według mnie na pewno odpada Renault Megane, ponieważ ma już taki mój szwagier:D Jak na razie znalazłem fajną Lagunę([link do AutoScout24 wygasł]), ale czekam na wasze propozycje;P Marki które na starcie odpadają to: Daewoo, Fiat:D, Ford, Seat i Skoda to raczej wszystko no chyba, że jeszcze po drodze mi się coś przypomni czego nie lubię:D.

Pozdrawiam!
lksz15
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ożarów
Prawo jazdy: 28 01 2009
Auto: Mazda 323F BA 90KM

27 Kwi 2010, 16:40

Na nasze w przybliżeniu wyniesie Cie to około 3500zł (koszt samochodu) doliczając do tego koszt transportu (laweta) no chyba że przywieziesz ją sobie we własnym zakresie (to znowu koszty paliwa),do tego jeszcze opłaty rejestracyjne w kraju a więc zapłacisz jeszcze raz tyle.Moim zdaniem za takie pieniądze to nie ma sie po co wybierać do Niemiec ale to jest tylko moja sugestia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Kwi 2010, 21:01

barol to że umiesz liczyć świetnie ale jakby się nie opłacało tam jechać po samochód to by tam ludzie nie jeździli...
poza tym ostatnio kolega kupił citroena saxoa 1.4 VTS z 2000r za 950 euro auto w bdb stanie także da radę coś kupić, fakt od turasa ale deutschen papiren :mrgreen: turas tylko przefakturował :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

27 Kwi 2010, 21:05

andrewb25 napisał(a):fakt od turasa ale deutschen papiren :mrgreen: turas tylko przefakturował :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dobre :lol: :mrgreen: nie wogóle przejrzałem troche ofert no i myśle że jednak sie opłaca,zresztą sam pomyśle czy sie nie skusić i czegos sobie nie sprowadzic ale pomyślimy,pomyślimy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...