REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
CrazyHorse napisał(a):Myślałem, że jestem cwany, bo kupuję tanio "niedoceniane" auta,
emilxman napisał(a):Jak kupujesz auta z takim zamysłem to i niezawodną toyotę kupisz złom ...
Corolla to po prostu auto. Niczym się nie wyróżnia, nie jest w niczym wybitne, nie jest to auto, które wywołuje jakieś emocje. Tak jak szczoteczka do zębów została zaprojektowana w celu czyszczenia zębów (choć całkiem nieźle nadaje się do wyczyszczenia napędu w rowerzeCrazyHorse napisał(a):A gdybyście mieli porównać bezpośrednio Corollę i Focusa to które auto według Was ma więcej atutów?
nie robiłem tego w Toyocie, ale w Fordzie nie ma tragediiCrazyHorse napisał(a):w którym aucie łatwiej wymienić żarówkę - w Focusie czy Corolli?
Killaz napisał(a):Porównania aut używanych nie mają większego sensu, bo możemy dojść finalnie do wniosku, że Corolla to lepsze auto, a autor pojedzie do komisu "Januszex PPHU", kupi trupa i jak mu mechanik wystawi rachunek za naprawy to będzie jęczenie "Toyota to śmieć"
Killaz napisał(a):Auta używane możemy podzielić na pozbawione istotnych wad fabrycznych i te ich niepozbawione
CrazyHorse napisał(a):Śmieszne jest to, że np. bogate wyposażenie w innych markach może być atutem, a w przypadku aut francuskich trzeba szukać golasa, żeby było mniej rzeczy do zepsucia się - czy to Waszym zdaniem normalne?
johnnygoodboy napisał(a):klimy (też mu się wykrzaczyła sprężarka)
galakty napisał(a):Sprężarka w tym modelu sama z siebie nie pada
johnnygoodboy napisał(a):Przerzucił się na Lexusa i nie narzeka - tam jak coś jest na wyposażeniu to po prostu działa, a nie tylko "jest".
CrazyHorse napisał(a):np. Ty Ossy nie jeździsz do mechanika dwa razy w miesiącu ze swoim Volvo, a mike w swoim Focusie nie wymieniał łożysk w skrzyni biegów, nie remontował silnika