Witam,
mam problem ze swoim roverem. Mianowicie, ostatnio zaczęła mi "mrygać" kontrolka od ciśnienia oleju. Stan oleju miałam idealnie między min a max -został uzupełniony do max'a. Obecnie przy odpaleniu auta kontrolka po 2-3 sekundach gaśnie, ale po ruszeniu, rozgrzaniu silnika zaczyna "mrygać", a później stale świecić.
Jeżeli ktoś ma pomysły cóż to może być za usterka, z góry bym dziękowała,
Pozdrawiam.
shrill170 napisał(a):rozgrzaniu silnika zaczyna "mrygać", a później stale świecić.
Musisz pojechać do mechanika zeby Ci sprawdził ciś.oleju na przyrządzie pomiarowym
wlasnie na rozgrzanym silniku i wszystko będziesz wiedziała na ten temat...
Podejrzewam ze kończy się zywot tego silnika/panewki glówne walu korbowego/..
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Co należy okresowo sprawdzać w samochodzie? Nie znalazłem na forum podobnego tematu, a myślę że może on pomóc innym użytkownikom/kierowcom w ustaleniu tego na co powinni zwracać uwagę okresowo podczas eksploatacji samochodu. O pewnych rzeczach zapominamy czasem ...
Apple użyje Lexusów RX 450h w badaniach nad pojazdami autonomicznymi Dziennikarze Automotive News dotarli do oficjalnych informacji, potwierdzających zamiar wejścia technologicznego giganta z Kalifornii w branżę motoryzacyjną. Wynika z nich, że platformą dla prób prowadzonych przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.