Rover 820

14 Mar 2007, 12:49

Chcialbym kupic sobie to autko ale niewiem ile pali i czy warto go kupowac
jarek001
Nowicjusz

17 Kwi 2007, 16:46

jarek001 napisał(a):Chcialbym kupic sobie to autko ale niewiem ile pali i czy warto go kupowac
Warto to kupić.Mój kumpel ma ten samochód.Mówi że bardzo mało pali i,że ma go już 3 lata i ani razu mu się nie zepsuł.Komfort jazdy jest fajowy.
adrianvice
Nowicjusz

Miejscowość: Sandomierz

06 Maj 2007, 17:45

witam!! pewnie już dokonałeś wyboru ale szczerze odradzał bym ci Rovera mój kumpel ma Rovera 214 i cały czas przy nim robi owszem prezentuje sie ładnie ale ma dużo problemów z silnikiem pozdro
Martius

06 Maj 2007, 21:26

jarek001 napisał(a):Chcialbym kupic sobie to autko ale niewiem ile pali i czy warto go kupowac

Witaj.

Naturalnie kilka osób zdążyło Ci już doradzić, chociaż nikt nie zadał Ci podstawowych pytań odnośnie auta o którym rozmawiamy... jak ja lubię mentalność niektórych osób :wink:

A więc przede wszystkim autko z jakim silnikiem Cię interesuje?
W sprzedaży były wersje:
- 820
- 820E/e/Se
- 820i/Si/SLi

Powyższe dane dotyczą wersji modelowej MK1 produkowanego w latach 1986-1991

Były też wersje MK2 z lat 1992-1999

Te z kolei opuszczały fabrykę w wersjach:
- 820i/Si
- 820Ti

Zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku pomijam egzemplarze z silnikami o pojemności innej aniżeli 2000 ccm. a także modele z jednostkami wysokoprężnymi (diesel).

Jeśli uściślisz kryteria swojego wyboru, w miarę swoich możliwości postaram się pomóc.

Pozdrawiam :)
Serdecznie pozdrawiam
Łukasz /SpeedR/ Bielakowski
SpeedR
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...