Cześć znów mam problem z samochodem maglownica do wymiany Miedzy czasie padło mi sprzęgło koszt zamiennika 340zl Chyba jeszcze będzie rozrusznik co za padaka jakiś pech Ten samochód mnie już tyle kosztował ze wrrrrr Pisałem wcześniej na forum co i jak dla tego doklejam ta wiadomość Pozdrawiam was Szczęśliwego Nowego Roku
ROVER Uwaga na silnik tej marki bo pada tam uszczelka głowicy.Wymiana tej uszczelki jest bardzo droga.Lepiej kupić silnik na szrocie ponieważ w silniku jest 16 prętów które ciężko po rozmontowaniu złożyć i nie każdy mechanik się tego podejmie.Mam właśnie tej firmy samochód i miałem problem z ta uszczelka głowicy Części do tego samochodu sa drogie i ciężko o zamienniki Pozdrawiam posiadaczy marki Rower i uważajcie na przegrzewanie się silnika nie życzę nikomu ze by mial ten problem jak ja Osobiście wymieniłem silnik uuuu
Odp. na pytania Silnik benzyna 1.4 104k rok 1997 z instalacja gazowa Uszczelka w tym samochodzie jest bardzo wadliwa tak mówią mechanicy. No i wada jest to jak jest instalacja gazowa ponieważ spalanie gazu jest wysokie niż benzyna. Te silniki był zakładany w polonezach i była ta sama wada tej uszczelki no i głowicy oczywiście. Osobiście nie polecam tego samochodu jak chodzi o silnik. Pozdrawiam cale forum samochodowe
Znów mam problem z tym samochodem co za pech. Tym razem padła mi pompa wody nie droga impreza ale znów trzeba płacić. Pompa kosztuje 150zl wymiana 150zl uuuuuu Pozdrawiam użytkowników pseudo samochodu Rower