Witam otóż chciałbym zakupić auto do jazdy po mieście i dalszych wypadów. Zapotrzebowanie mam różne tak na prawdę bo i SUV by mi pasował i sedan a nawet 9 os. Bus. Chciałbym zaczerpnąć waszej opinie silniki marka model sedana niezawodnego do 15 tysiecy nie na pompowtryskach lub suva ostatecznie jakąś 9ke busa do 20k.
Wywiad z Adamem Małyszem - I rajdowym Mistrzem Polski 37. miejsce w Dakarze 2012 na Mitsubishi Pajero, Puchar Polski i Mistrzostwo Polski w Mitsubishi L200 - ten sezon wydaje się niezwykle udany? Udany to mało powiedziane - jestem szczęśliwy, że wszystko nam się tak dobrze układało, ...
Efekt niewidzialnego Goryla - co to takiego? Czy można za bardzo skoncentrować się na jakimś zadaniu? Czy można nie zauważyć osoby przebranej za goryla? Badania naukowe pokazują, że tak(*). Nasz umysł eliminuje niektóre bodźce wzrokowe i słuchowe, żeby w pełni ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.