Jak masz sprawna pompe wody to po co wymieniac, Kola zebate tam masz dwa od pompy wtryskowej i od walu korbowego jak sa w dobrym stanie to po co wymieniac?
w sumie masz racje, gorzej chyba będzie sprawdzić stan pompy. A jakiej firmy kupić ten rozrząd, bo rzyznam sie, że jak kupowałem samochód to mał kosztować ze 200 zł a teraz jak dzwonie po sklepach to od 300 do 600 zł kosztuje wszystko.[/list]
na rozrządzie się nie oszczędza Znalazłem dla Ciebie taki zestawik sprawdzony pasek Znajomy kupił ma przejechane 100 k na tym. Tylko nie wiem jakie rolki ma bo już nie pamieta jakiej firmy.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Bolą plecy? Kolana? Czy to nieprawidłowe ustawienie fotela kierowcy? Prawidłowe ustawienie fotela kierowcy jest kluczowe w kontekście bezpieczeństwa jazdy oraz uniknięcia urazów, a nawet ocalenia życia podczas wypadku. Badania pokazują, że na przykład zbytnio przesunięta do przodu pozycja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.