REKLAMA
Witajcie!
Mam uzbierane ok 13-14tys na same autko.
Będzie to moje drugie autko.Pierwszym była laguna II.
Kieruję się w zasadzie tylko dwoma aspektami przy wyborze- wygodą oraz tym aby w aucie nie musiały być nowe części co tydzień.
Jeździłem już dużą ilością aut i wiem,że najbardziej podobają mi się auta duże,komfortowe-limuzynowe -z wszystkich aut jakimi jechałem najbardziej jakie mi się podobały były to e38 oraz e39- coś pięknego
Ale po licznych przemyśleniach skupiłem się szukaniu e46 po lifcie-głównie najbardziej celowałem w 2.0d 150KM(w tej cenie lepszych silników raczej nie znajdę) - tutaj jeżeli mamy mówić o marzeniach.Autko mi się bardzo podoba o wiele bardziej niż następne autko które opisze No i tył napęd
Jeżeli mam się kierować rozsądkiem to wybrałem passat b5 po lifcie z silnikami oczywiscie 1.9 tdi
I teraz po licznych poszukiwaniach znalazłem i passat b5 fl oraz e46.I nie mogę się zdecydować po którego mam jechać i oglądać
Gdyby nie miał brać pod uwagę kosztów utrzymania pewnie pojechałbym po e46.Teraz pytania które autko jest bardziej godne uwagi?Które jest łatwiejsze w utrzymaniu -chociaż tutaj raczej padnie na passata,więc czy e46 jest drogie w utrzymaniu oraz które autko jest bardziej komfortowe?