Rysa na drzwiach...

06 Maj 2011, 11:41

Witam, bardzo proszę o pomoc, czy można jeszcze coś poradzić na niżej pokazaną rysę. Dziecko na rowerku przejechało mi kierownicą po drzwiach i została nieprzyjemna rysa...Próbowałem pasty K2 Ultra Cut, lecz niestety nie pomogła - rysa jest nadal bardzo widoczna. Czy w ogóle jest szansa na powrót do braku rysy bez malowania?

Kolor samochodu to grafit metalic

Z góry dziękuję za pomoc, ponieważ ta rysa nie daje mi spać...

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie
szenefe
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

07 Maj 2011, 19:47

No nie bardzo, lakier barwny został całkiem zdarty więc pasty anie inne kosmetyki ni pomogą. Zostaje malowanie, może być miejscowe i polerka przy dobrze wykonanym zabiegu nie powinno zostać śladów. Jednak jak nie chcesz wydawać jakiś większych sum to po prostu bym się z tym pogodził rysy czy wgnioty na aucie to normalka wiem, że taki widok boli bo sam to przechodziłem rysy możesz się pozbyć ale kto ci da pewność , że taki incydent się nie powtórzy.
Grigorij
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

09 Maj 2011, 19:55

Jeżeli rysa jest głęboka do podkładu to bez malowania się nie obejdzie, żadne cudowne specyfiki nie pomogą.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Turbo 1972
    BMW Turbo to pierwszy samochód koncepcyjny zbudowany przez firmę BMW. Nowoczesny projekt pierwszego na świecie sportowego samochodu promującego bezpieczeństwo – który nie był tylko bazą testową dla nowych ...