Witam, bardzo proszę o pomoc, czy można jeszcze coś poradzić na niżej pokazaną rysę. Dziecko na rowerku przejechało mi kierownicą po drzwiach i została nieprzyjemna rysa...Próbowałem pasty K2 Ultra Cut, lecz niestety nie pomogła - rysa jest nadal bardzo widoczna. Czy w ogóle jest szansa na powrót do braku rysy bez malowania?
Kolor samochodu to grafit metalic
Z góry dziękuję za pomoc, ponieważ ta rysa nie daje mi spać...
No nie bardzo, lakier barwny został całkiem zdarty więc pasty anie inne kosmetyki ni pomogą. Zostaje malowanie, może być miejscowe i polerka przy dobrze wykonanym zabiegu nie powinno zostać śladów. Jednak jak nie chcesz wydawać jakiś większych sum to po prostu bym się z tym pogodził rysy czy wgnioty na aucie to normalka wiem, że taki widok boli bo sam to przechodziłem rysy możesz się pozbyć ale kto ci da pewność , że taki incydent się nie powtórzy.
BMW Turbo 1972 BMW Turbo to pierwszy samochód koncepcyjny zbudowany przez firmę BMW. Nowoczesny projekt pierwszego na świecie sportowego samochodu promującego bezpieczeństwo – który nie był tylko bazą testową dla nowych ...
Jak sprawdzić normę emisji spalin EURO samochodu w aplikacji mObywatel? Pewnie nie wszyscy jeszcze wiedzą, a więc napiszę mając aplikację mObywatel możemy sprawdzić dane naszego samochodu z takimi informacjami jak data kolejnego przeglądu czy ubezpieczenia OC oraz parametry techniczne w których ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.