Witam. Moje autko w czasie zakupu posiadalo ryse przez cala dlugosc kazdego boku, ale jak wiadomo jedna rysa przyciaga druga. Nie moglem juz na to patrzec dlatego postanowilem cos z tym zrobic. Zamowilem dopaowany lakier bazowy (base coat) i lakier bezbarwny (clear coat). Polozylem na rysy baze i nie wiem co zrobic dalej, W tej chwili wyglada to jeszcze gorzej i bardziej rzuca sie w oczy. Oto co zrobilem: 1) Umylem auto porzadnie na myjni 2) Przemylem rysy specjalnym odtluszczaczem (prep solvent) 3) Nalozylem 3-4 warstwy (zaleznie od glebokosci) lakieru bazowego
Co powinienem teraz zrobic? Nalozyc lakier bezbarwny i przejechac papierem wodnym czy najpierw przejechac papierem zeby zrownac lakier i dopiero wtedy bezbarwny i znowu papierem?
Spróbuj k2 Venox. Dobre mleczko do usuwania rys. Na zdjęciu ciężko ocenić jak głębokie to jest ale ja kiedyś uratowałem swoje autko tym kosmetykiem. Fajnie się to łatwo stosuje i niejedne rysy stale usuwa
Po pierwsze wyczucie czasu masz świetne (post jest z przed pół roku) a po drugie nie pisz takich bredni o jakimś mleczku bo takim czymś to nawet rys po krzakach nie usuniesz a po 3 Twój post nic nie wnosi do tematu. Chyba nawet go nie przeczytałeś dokładnie.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Bezpieczni rowerzyści Rower staje się coraz bardziej popularnym środkiem transportu, a rowerowe wycieczki ulubioną formą spędzania wolnego czasu. Nie brakuje również ludzi, którzy na rowerze realizują swoją sportową pasję. Tymczasem ...
Samochody koncepcyjne BMW Design Samochody koncepcyjne to doskonałe pole do popisu dla projektantów. Od elektrycznych układów napędowych, przez drzwi otwierane do góry, po nowatorskie materiały nadwozia – koncepty zawsze wybiegają ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.