Nie wiem czy się nie mylę ale ten Saab to czasami nie Opel mechanicznie..? Coś mi się tak kojarzy więc po co miałbyś płacić za znaczek Saab na masce? Lepiej oglądać Ople... Moim zdaniem Audi jest lepszą propozycją,bo na pewno wiemy ,jak wyglądają te auta w środku po 5-10 czy nawet 20 latach. To świadczy o ich wartości w perspektywie lat oraz o jakości używanych do ich produkcji materiałów. Mechanicznie zaś powinno być lepiej niż ok.
artur73 napisał(a):Nie wiem czy się nie mylę ale ten Saab to czasami nie Opel mechanicznie..? Coś mi się tak kojarzy więc po co miałbyś płacić za znaczek Saab na masce?
Idąc tym tokiem rozumowania A3 to Golf więc po co przepłacać Co do propozycji to jestem za Saabem, chociaż serwis do tanich należeć nie będzie. Wydaje mi się że również w Saabie silnik jest lepszy (sprawdzona konstrukcja Fiata).
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Chroń środowisko! Nie wylewaj olejów gdzie bądź! Natknąłem się na artykuł który przedstawia kilka negatywnych aspektów wylewania olei gdzie popadnie. Wiadomo każdy z nich korzysta, ale nie każdy wie co z nimi potem robić. "Wiele ludzi, przede wszystkim właściciele ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.