Hmmm Co Ci mogę powiedzieć? Złotego środka niestety nie ma... Ja mając wcześniej BMW e39 nie przesiadł bym się do Okulara... Moim zdaniem okular sprawia wrażenie generacje starszego od e39. Takie moje zdanie. Mam w rodzinie Mercedesa W210 z silnikiem 3.0D Avantgarde więc co nieco wiem o tym modelu. Ojciec trzyma go jako youngtimera:) Wiadomo, że nie ma co porównywać silnika 3.0D z 3.2 CDI
Powiem tak. Jeżeli miałbym dwa samochody E46 i W210. Oba w równie bardzo dobrym stanie i z podobnym przebiegiem jak i wyposażeniem. To wybrałbym BMW e46. Bo to jednak samochód zgrabniejszy i ładniejszy. Jestem osobą młodą i lepiej bym się czuł w e46 niż w W210, mimo tego że nie jestem fanem e46
![Uśmiechnięty :)]()
No i e46 jest generacyjnie nowszym autkiem. Zaliczanym do klasy średniej, choć moim zdaniem tyle w niej miejsca co w volvo s50, a volvo to niby kompakt
Mercedes jest dla dojrzałego i eleganckiego faceta, który mimo że może jechać szybciej to nie chce bo jazda meśkiem sprawia mu tyle przyjemności. Te auta nie mają sportowego zacięcia, jednak silnik 3.2 CDI ciągnie aż miło
Chociaż moim zdaniem ustąpi e46 pod względem przyśpieszania.
Byłem posiadaczem BMW e39 przez ok. 6 lat i w moim odczuciu BMW to niezniszczalne auta. Przynajmniej z benzynowym silnikiem
Jednak bardzo ciężko o mechanika, który się na tych autach zna... Serwis jest bardzo drogi. Chyba, że ktoś preferuje używki.