Samochód 10-12 tysięcy okolice Oświęcimia, opinie i sugestie

28 Gru 2015, 11:45

Witam wszystkich, jestem na etapie kupowania auta, poszukuję już od dwóch tygodni, byłem sprawdzić kilka modeli czy to z olx lub otomoto ale nadal jeszcze się nie zdecydowałem.
Samochód nie może być dwu drzwiowy, starszy niż 2002 rok oraz nie może posiadać dziwacznego koloru. Co do reszty jestem otwarty na propozycje.
Co myślicie o tym golfie? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dwumas był wymieniony w 2013 roku, od tego czasu samochód przejechał 30 tysięcy km. Jest to dobra oferta za 12 tysięcy czy szukać czego innego?
Zapraszam do dyskusji, sugestii i propozycji :-)
outro
Nowicjusz

Auto: nie mam

28 Gru 2015, 11:48

Nie wygląda źle, można obejrzeć jeśli masz blisko do niego.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

28 Gru 2015, 11:53

Byłem go już wczoraj obejrzeć, jest zadbane, dziś miałem je brać do mechanika żeby je posprawdzał ale nadal się zastanawiam, nie chcę przepłacać za markę. Sprzedawca też wydaję się ok. Samochód nie jest idealny ale takich nikt nie sprzedaje.
outro
Nowicjusz

28 Gru 2015, 12:15

Zobacz na te oferty
Oświęcim +/- 50km
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (dziwnie wyblakły listwy na zderzakach, może jakaś stłuczka i były wymieniane. Warto dopytać bo listwy na drzwiach wyglądają dobrze)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (Bardzo fajna oferta, auto krajowe, możliwe że oryginalny przebieg a nie kręcony z 400 na magiczne 198 :) )
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (ze spalaniem przesadził, we Włoszech nie sypią solą więc to na +, silnik ISUZU montowany również w Oplach)
Ciężko polecić coś innego niż VAG bo w tych okolicach to przeważa. :wink:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

28 Gru 2015, 12:28

Dzięki Koniu ale 12 tysięcy to już max i nic więcej nie dam rady dołożyć. Skoda za droga, te audi mniej mi się podoba niż golf a honda dwudrzwiowa więc też odpada. Wezmę tego golfa do mechanika i zobaczymy co i jak.
outro
Nowicjusz

28 Gru 2015, 20:24

Jeśli jest faktycznie tak jak piszesz to bierz na warsztat i jak będzie ok to kupuj tylko ja osobiście za Golfa IV nie dałbym tyle kasy no ale to moje zdanie.

Zerknij też na Opla Astrę i Seata Leona.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł] - prawy przód w innym odcieniu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Spalanie i emisja CO2 - BMW X2
    W zależności od wersji silnikowej jesteśmy w stanie zauważyć że rozbieżności w spalaniu są dosyć spore. Wynoszą od 1,8 litra do 7,5 litra na 100 km. BMW X2 xDrive25d : zużycie paliwa w cyklu mieszanym: 6,3-5,7 l/100 km; emisja ...