Większej różnicy nie będzie między Corsą, a w.w autami (chyba, że mówimy o kombi, wtedy zostaje jedynie Golf). Osobiście poszedłbym w stronę właśnie kombi zbudowanych na bazie kompaktów lub minivanów również na płycie podłogowej auta tego segmentu. Wybór jest ogromny: Ford Focus kombi/ C-max Honda Stream 1.7 Opel Astra Caravan/Zafira Citroen c4 Picasso Renault Megane Grandtour/Scenic Skoda Octavia kombi VW Golf V kombi/Golf Plus Peugeot 307 kombi/SW
Jeśli miałbym doradzić, to polecę Ci bardziej VW. C4 nie jest złe, ale Citroen ma dosyć słabą elektronikę i nigdy nie wiadomo na co się trafi. Główny problem z elektroniką to przeważnie jej degradacja z racji albo nieco gorszego zabezpieczenia albo gorszych materiałów (trudno jednoznacznie powiedzieć).
Golf wizualnie we wnętrzu też się lepiej jakościowo prezentuje.
Citroeny mają z tył typowe francuskie rozwiązanie - belkę skrętną. Daje to więcej miejsca w bagażniku, ale niestety jest ona bardziej delikatna.
Auta w kombi odpadaja kompletnie... Co do C4 wlasnie obawiam sie tej elektroniki... Myslalem o hondzie Civic UFO... Generacja 8 chyba.... Ale nie mieszcze sie w budzecie...
A co powiecie na Fiata Bravo z 2007+ roku ??? I teraz mam dyletam Golf V czy Fiat Bravo.. Oba mi sie podobaja choc styslistyka z zewnatrz i srodka bardziej Bravo Znajomy ma Bravo 1.9 150Km i bardzo sobie chwali.. Ale wole polecenie bardziej doswiadczonych osob
Powrót z wakacji - korki, stres, złość, poddenerwowanie, agresja Korki podczas powrotu z urlopu czy jazdy do pracy, konieczność nagłego hamowania, nieprawidłowe zachowania innych kierowców… - jazda samochodem może być źródłem stresu. Podenerwowanie kierującego negatywnie ...
Rajd Finlandii 2017 wygrywa młody fiński kierowca Tegoroczny Rajd Finlandii wygrał niespodziewanie młody fiński kierowca Esapekka Lappi, zdobywając najwyższe miejsce na podium dla zespołu Toyota GAZOO Racing. To jednak nie przypadek – mimo zaledwie 26 lat, młody Fin ...
Jeszcze jeden jaki wpadl mi w oko to Hyundai i20 lub i30.. W cenie sie mieszcze... Co o tym sadzicie... Sposrod Golfa V Fiata Bravo i Hyundai co mam wybrac... Plus planuje podroz do Chorwacji czyli jakies 1200 Km w jedna strone wraz z rodzina....
i30 w tym budżecie głównie przed liftem z koreańskich fabryk, czyli z kilkoma wpadkami wieku dziecięcego (wadliwe amortyzatory, łączniki stabilizatora, słaby lakier w kolorach czerwonym i białym). Czasem psuje się moduł elektroniczny wspomagania.
Ogólnie auto udane do zwykłej jazdy (układ kierowniczy nie zachęca do szaleństw)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.