REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Raziel11 napisał(a):Jeśli nie zależy Ci na osiągach a jedynie na niskich ksoztach eksploatacji i dużej bezawaryjnośc w perspektywie 10 lat to ja tu widze tylko VAG'a
mateusz9986 napisał(a):Renault Megane III 1.6 110 koni
Invi napisał(a):Użytkownicy/"miłośnicy" vag to chyba już sekta. Wszystko inne to rupiecie
Raziel11 napisał(a):Gośc szuka BEZAWARYJNOŚĆI
Raziel11 napisał(a): ale cala francuska 3 jest lata swietlne za vagiem
Raziel11 napisał(a):Jeśli nie zależy Ci na osiągach a jedynie na niskich ksoztach eksploatacji i dużej bezawaryjnośc w perspektywie 10 lat to ja tu widze tylko VAG'a
Raziel11 napisał(a):Vag nie jest idealny, bo fordy czy ople to tez dobre auta
Elektronika, w kazdym aucie moze przytrafic sie usterka, ale we francuzach dzieja sie po prostu cuda, tam nie ma usterek typu uszkodzony 1 czujnik, wymiana i po sprawie, tam gdy pojawia sie usterka to przestaje dzialac pol auta a diagnostyka to jest koszmar nawet dla autoryzowanych serwisów, ja juz to przerobilem na wlasnej skórze, jezdzilem po calym dolnoslaskim po autoryzowanych serwisach i najlepszych specjalistach od francuzów i nicInvi napisał(a):BTW skoro megane jest takie złe to podaj proszę dowody na takie twierdzenie. Prawie dwa lata jeździłem tym autem, czytałem setki testów i jakoś nie spotkałem się ze złą opinią i sam również takiej nie "wydam".
I który koncern moze pochwalic sie rownie trwałymi silnikami diesla? zrobisz 800tys na HDI czy CRDI? (mowie ogiolnie o dieslu) Jako klienta koncowego kompletnie nie interesuje mnie na czym testowali i co testowali, nie jestem eko świremInvi napisał(a):I dlatego vag wchodził w cud technologiczny zwany pompowtryskami kiedy reszta jeździła od kilku lat na CR? Testowanie tsi na klientach to również innowacja? Do tego dieselgate ale już mniejsza
Każdy ma wlasne zdanie, ja przynajmniej polecam to cio mialem na wlasnosc lub mialem z tym bliski kontakt, jest na forum spora grupa osob ktora jednak poleca auta widzac je jedynie na obrazkachInvi napisał(a):Skoro ludzie tu przychodzą po poradę to doradzajcie obiektywnie a nie w taki sposób jak to teraz wygląda.
bartez90 napisał(a):Z jednej strony polecanie komus 1.6 mpi w vagu ktory nie jedzie
Raziel11 napisał(a):I który koncern moze pochwalic sie rownie trwałymi silnikami diesla? zrobisz 800tys na HDI czy CRDI?
Raziel11 napisał(a):Elektronika, w kazdym aucie moze przytrafic sie usterka, ale we francuzach dzieja sie po prostu cuda, tam nie ma usterek typu uszkodzony 1 czujnik, wymiana i po sprawie, tam gdy pojawia sie usterka to przestaje dzialac pol auta a diagnostyka to jest koszmar nawet dla autoryzowanych serwisów, ja juz to przerobilem na wlasnej skórze, jezdzilem po calym dolnoslaskim po autoryzowanych serwisach i najlepszych specjalistach od francuzów i nic
Raziel11 napisał(a):Ja nie narzekam na sam silniki bo te faktycznie mechanicznie sa bardzo udane, ale oprocz samego słupka masz osprzet wraz z wiazka i sterownikiem, kontrolka "EKG" to jest co 2 temat a forum megane