Witam. Chciałbym zakupić auto do 7 tysięcy w sedanie. Dysponuje obecnie 7 tysiącami złotych lecz w porywach dam radę wydać 8 tysięcy(Mam oczywiście trochę więcej w zapasie na ewentualne naprawy).Rocznie będę robił mniej niż 10 tysięcy kilometrów. Silnik w aucie musi być benzynowy nie większy niż 2.0. Interesuję mnie Passat b5 bądź Audi a4 b5 z naciskiem tego pierwszego. Myślicie, że w tej cenie uda mi się kupić w miarę zadbany egzemplarz? Jeśli nie to dajcie swoje propozycje aut :> Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez FasoN, 20 Paź 2018, 20:28, edytowano w sumie 1 raz
1. Temat wielokrotnie poruszany na forum, nawet w przeciągu ostatniego tygodnia/dwóch; 2.. Za mały budżet, aby szukać jednego czy dwóch modeli; 3. Nie wiadomo co polecać, bo podałeś tylko budżet. No i patrz pkt 1 4. Passat i a4 to to samo auto, kup to, co będzie w najlepszym stanie
Zimno, ciemno, niebezpiecznie - trudne warunki drogowe Jesienią i zimą dni są krótkie i wcześniej zapada zmrok. To także oznacza, że częściej zdarza nam się jeździć samochodem, gdy jest ciemno. Złe warunki atmosferyczne w połączeniu ze zmierzchem mogą być bardzo niebezpieczne. ...
Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017" Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.