Witam. Chciałbym zakupić auto do 7 tysięcy w sedanie. Dysponuje obecnie 7 tysiącami złotych lecz w porywach dam radę wydać 8 tysięcy(Mam oczywiście trochę więcej w zapasie na ewentualne naprawy).Rocznie będę robił mniej niż 10 tysięcy kilometrów. Silnik w aucie musi być benzynowy nie większy niż 2.0. Interesuję mnie Passat b5 bądź Audi a4 b5 z naciskiem tego pierwszego. Myślicie, że w tej cenie uda mi się kupić w miarę zadbany egzemplarz? Jeśli nie to dajcie swoje propozycje aut :> Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez FasoN, 20 Paź 2018, 21:28, edytowano w sumie 1 raz
1. Temat wielokrotnie poruszany na forum, nawet w przeciągu ostatniego tygodnia/dwóch; 2.. Za mały budżet, aby szukać jednego czy dwóch modeli; 3. Nie wiadomo co polecać, bo podałeś tylko budżet. No i patrz pkt 1 4. Passat i a4 to to samo auto, kup to, co będzie w najlepszym stanie
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Sobota w terenie Jako ze ostatnio brak mi na wszystko czasu to gdy wczoraj zadzwonil kumpel spytac czy mam chwile zeby dzis rano wyskoczysc w teren nie zastanawialem sie ani chwili. Do tego jechalismy doslownie "za rog" zdjęcia w galerii ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.