Wyposażenie miałem słabe, co prawda miałem nawigacje, ale nie była to wersje exlusive, druga sprawa to ja miałem manualna skrzynie biegów ale mi to osobiście nie przeszkadza.
Jeśli chodzi o benzynę to Ci nie doradzę bo ja miałem diesla, ale sam nie przemyślałem zakupu, bo dużo jezdziłem po mieście, ale przez dwa lata zrobiłem 50tys i nic się nie zepsuło, tylko części które się zużywają.
Szukaj najlepiej z Polskiego salonu żeby nie była rozwalona, ja na tą chwilę kupuje tylko takie samochody, mam dość już handlarzy, no chyba że sam sobie sprowadzisz. Jeśli już sprowadzoną to najlepiej od osoby prywatnej która miała i wymieniła już powiedzmy dużo rzeczy, bo nie kupujesz samochodu z salonu tylko używane, kupisz świeżo sprowadzoną i może się okazać że dużo jest do zrobienia.
Miałem również Honde accord tylko tą starszą nie w najnowszej budzie i myślę że też możesz się rozglądnąć, ale nie będzie wygodniejsza od C5 to Ci odrazu mówię
![Uśmiechnięty :)]()
Materiały w hondzie też pierwsza klasa, ja sprowadziłem lekko walniętą ale z przebiegiem 100tys i szczerze? wnętrze jak z salonu ale to świadczy o jakości materiałów.