Hej,
planuję zakup samochodu, na którego zakup chcę wydać ok. 5 (max 7-8) tysięcy.
Będę nim jeździł raz na jakiś czas po mieście (do ogarnięcia potrzebniejszych spraw w domu), pewnie z raz/dwa w miesiącu może się zdarzyć dłuższa trasa na 200-300 km (w jedną stronę).
Zależy mi, aby samochód był z LPG, alternatywnie miał silnik który można bez problemu przerobić na gaz.
Ponieważ auto będzie służyć do domowych celów, chciałbym, aby miało 4/5 drzwi - aby był to hatchback, ewentualnie krótki sedan (myślę że Passat w wersji sedan jest jeszcze ok
![Wink ;)]()
).
Mile widziana klima, fajnie, gdyby był to rocznik max 2001 (z uwagi na planowaną strefę czystego transportu).
Najważniejsze, aby auto było możliwie niezawodnej/prostej konstrukcji (aby nie miało się tam za bardzo co zepsuć), a jeśli coś już się wydarzy - to aby naprawy nie były rujnujące dla budżetu.
Jestem z Warszawy, więc poszukuję samochodu z miasta, ewentualnie z okolic (tak do ok. 5 km od granic miasta).
Na szybko znalazłem takie oferty, co o nich myślicie?
[link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]Będę wdzięczny za pomoc
![Uśmiechnięty :)]()