02 Sie 2015, 22:42
Wiem, że nie powinienem tego pisać, ale zanim w ogóle zacząłem pracować to miałem właśnie taki problem jak Ty. Nie lepiej sobie odpuścić na razie kupno auta i dozbierać chociaż do 8k? Moja znajoma sprzedawała teraz Passata B5, 1,9TDI 100 KM, najlepszy silniki jaki może być, auto było po małym gradobiciu, trochę wgniotek na dachu, dosłownie 4 na masce, przebieg oryginalny 310 tyś, sprowadzony w 2006 roku chyba z Holandii albo Belgi. Chciała za niego właśnie 8 tysięcy, myśle, że to będzie znacznie lepsze auto na jakieś wypady poza miasto na weekend a też nie jest przesadnie wielkie. Ja nie mówię, że masz od razu kupować Passata B5 (choć to bardzo dobre auto, pierwszy samochód jaki kupiłem), ale jak nie musisz to się wstrzymaj. Jeśli naprawdę musisz kupować to można kupić porządne auto w tej cenie i zdecydowanie celowałbym w Corolle z Twojego linku [link do oferty na Olx wygasł] Z tym, że lakier wygląda świeżo, za świeżo, chyba, że to mój monitor, ale samochód mógł być cały malowany. Tak czy sial celuj w tą Corolle jeśli musisz kupować auto teraz bo to są katy jeśli chodzi o niezawodność, nawet najnowsze modele.