Witam. Niedawno zdałem prawko i szukam samochodu za około 6-8tys. Koniecznie musi być Diesel. Zaczaiłem się na Fiat Bravo z 97-99roku 1.9 JTD lub TD. Lecz to fiat ale części tanie. Interesuje minie jakiś mniejszy samochodzik. I czy nie lepiej będzie poczekać jak euro spadnie i kupić za granicą??? Dzienx za pomoc.
Mój znajomy ma takie prawo z silnikiem JTD i jak dbał to nie narzekał a teraz opuźnił się z kilkoma wymianami i silnik już nadaje się do remontu, więc jeśli będziesz o niego dbał to polecam
Pawelec dobrze poruszyłes temat.Te Fiaty są godne polecenia tylko nie wolno się spazniać z wymiana częsci na bierząco ale ktory samochod to lubi?Pasek rozrzadu gdy trachnie w takim Audi to też z samochodu to czyni szrociwo!
Spiesz się powoli - jedź płynnie Nawet trzech na czterech polskich kierowców przekracza dozwoloną prędkość w terenie zabudowanym. W ten sposób narażają na niebezpieczeństwo siebie i innych uczestników ruchu. Dlaczego w mieście lepiej ...
Jak wydłużyć żywotność baterii w samochodzie hybrydowym? W porównaniu do analogicznego okresu zeszłego roku, w trzech pierwszych kwartałach 2023 r. nastąpił wzrost rejestracji samochodów z napędem hybrydowym o 26,6%. Istnieją istotne aspekty związane z użytkowaniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.