Pierwsza Fiesta to ta sama malowana. Polo z tym silnikiem jest słabiuuutkie. Fiesta puknięta w tył i przód, ciekawe czemu klapa zmieniona, aż tak grubo było?
Gość napisał: "Klapa tylna jest po wymianie - busiarz nie dał rady wyhamować przed rondem i raczył oprzeć się o bagażnik - szkoda niewielka, klapa stara jest do wglądu i na życzenie gratis do samochodu."
Kurde ciężka sprawa, nie spodziewałem się, że kupno auta w tym budżecie będzie takie trudne
Co myślisz o tych?
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Jak dobrze zaplanować podróż samochodem? Wybierając się w dłuższą podróż samochodem powinniśmy się do niej wcześniej przygotować aby uniknąć niespodzianek w trasie. O tym jak dobrze zaplanować podróż samochodem piszemy w kilku punktach które ...
Nowe uprawnienia Straży Miejskiej Od 20 października 2023 Straż Miejska oraz Straż Gminna "wzbogaciła" się o nowe uprawnienia - od teraz mogą kontrolować uprawnienia oraz wystawiać mandaty za łamanie przepisów kodeksu drogowego osoby poruszających ...
A co myślicie o tym hyundaiu co go wyżej wkleiłem? [link do oferty na Allegro wygasł]
Wygląda naprawdę fajnie, widać że zadbany. Zastanawia mnie tyko ten diesel. Biorąc pod uwagę czarny scenariusz to co może się stać z tym silnikiem i ile może kosztować naprawa?
Diesel w aucie segmentu B jest głupim zestawieniem. Na trasę taki maluch się nie nadaje, a do miasta diesel się nie nadaje. A ten silnik 1,5 CRDi ma bardzo słabą kulturę pracy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.