Witam. Powoli kończy mi się ubezpieczenie i mam pytanie. Czy jest możliwość nie
ubezpieczenia samochodu i nie poruszania się nim powiedzmy przez miesiąc a potem
ubezpieczenia go na nowo?? proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.
możesz sie spóźnić z opłatą powiedzmy miesiąc lub 2 tyle, że przyjdzie pisemko od działu windykacji ubezpieczyciela samochód musi być ubezpieczony nie ma możliwości posiadania zarejestrowanego i nie ubezpieczonego pojazdu, no chyba że to zabytek
Aha ja mam ubezpieczenie z HDI i załóżmy że zrezygnuję z przedłużenia ubezpieczenia u nich a po miesiącu przerwy będę chciał ubezpieczyć na nowo np gdzieś indziej. Jest taka opcja żebym nie musiał płacić jakiś dodatkowych kosztów czy raczej nie? a jak już to wiesz może ile około wynosiła by kara czy coś tam za ta przerwę?
Czy boisz się zwrócić uwagę kierowcy będąc pasażerem samochodu? Blisko 30% pasażerów samochodów czułoby się niekomfortowo, prosząc kierowcę, żeby zwolnił. Nadmierna prędkość należy jednak do najczęstszych przyczyn wypadków i powinniśmy reagować, gdy nasze bezpieczeństwo ...
Pierwsze elektronicznie sterowane zawieszenie TEMS – pierwsze elektronicznie sterowane zawieszenie – Toyota Soarer – luty 1983. Obecnie trudno wyobrazić sobie samochód o wysokich osiągach bez elektronicznego systemu sterowania parametrami zawieszenia. ...
A ja od siebie polecam przeczytać ogólne warunki ubezpieczenia i zapoznać się z taką instytucją jak ubezpieczeniowy fundusz gwarancyjny które po tym jak po miesiacu przerwy będziesz chciał ubezpieczyć auto, usmiechnie się do ciebie po grzywnę. Możesz jedynie wyrejestrować auto ale z tym wiążą się koszty. Może jeżeli nie będziesz jeździł miesiąc to po prostu zapłać składke i przebolej... może w jakimś directcie nie będzie aż tak drogo dla Ciebie.
Dzieki wam wszytskim za pomoc tak się składa że akurat mam konto w mbanku więc coś pokombinuje albo wymyśle coś z tymi składkami bo z kasą cienko, do wypłaty jeszcze daleko a szkoda by było sprzedać autko
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.