REKLAMA
Najtrudniejsze zadanie w moim życiu znaleźć samochód dziadkowi, który sam do końca nie wie czego chce. Podoba mu się mazda 3, więc myślę że auto tego typu, jakiś hatchback tej wielkości, dziadek robi krótkie trasy zwykle po pare kilometrów, diesel zatem raczej odpada. LPG to byłaby tylko niepotrzebna komplikacja, kilometrów dziadek robi mało więc oszczędność by to była znikoma. Myślę ze dobrym wyborem byłby jakiś wolnossący silnik.
Przedział cenowy to 20-25 tys, Staszek wydaje mimo wszystko swoje oszczędności z ciężko wypracowanej emerytury więc chciałby auto wyraźnie świeższe/nowocześniejsze niż obecna astra G. Jest też w nim nutka zainteresowania dla aut sportowych, ale mocne auto nie będzie dla niego rozsądnym wyborem, a te "wyglądające" na sportowe coś pokroju toyota celica nie będzie ani praktyczna ani wygodna do wsiadania. Ale jakieś auta mniej dziadowate a bardziej charakterne myślę że bardziej się spodobają
jeśli byście mieli jakieś rady jakich modeli szukać i ciekawe oferty z podkarpacia byłbym wdzięczny.