Blk napisał(a):Witam,
Niebawem chciałabym zmienić samochód, zastanawiam się nad skoda octavią 98'-00' 19TDI może nowszą jesli coś wpadnie w oko. Co sądzicie o tym autku?
Może jeszcze jakieś propzycje?
Na czym mi zalezy:
- duzy bagaznik - ale nie chcę kombi
- dość zrywne i miało przynajmniej 100KM
- wygląd - auto dla kobiety
- dobre wyposażenie
- no oczywiście mało awaryjny i by części nie były porażająco drogie
Autko z przeznaczeniem przeważnie do jazdy na trasy, choć także po mieście
Kwota 15-18K
biorac pod uwage ze zaproponowalas jako 1 typ sedan kompaktowy to polecam toyote avensis, ladna stylistyka wnetrza ciekawa linia nadwozia , super bezawaryjny z silnikami benzynowymi vvt-i moce od 116km wzwyz , w standardzie wszystko to co w skodzie musialabys dokupic w opcji
2 samochod jaki polecam to mazda 626 z silnikiem 2,0 absolutnie nie do zajezdzenia ,tez wydaje mi sie przyjemny i przyjazny dla kobiety, rownie malo awaryjny wiec o ceny czesci sie nie martw bo dokupuje sie do niego co jakis czas tylko paski i plyny
jako 3 moge polecic cos wiecej wg twoich dokladnych preferencji , napisz do mnie na pw, zajmuje sie tym profesjonalnie
p.s. nie szukaj silnikow diesela z grupy audi vw tj. audi vw skoda seat , bo to przereklamowane klekoty , wiekszosc ogloszen zawiera oferty zajezdzonych trupow powyzej 300 000 przebiegu a w razie naprawy chyba bardziej bedzie ci sie oplacalo sprzedac taki samochod bo czesci sa niewyobrazalnie drogie, mowie tu o czesciach nowych bo uzywanych sie nie kupuje z uwagi na powyzsze