Pierwse auto do 8k

10 Lis 2009, 13:42

Witam wszystkich bardzo serdecznie :wink: Poniewaz tyle co zdalem prawko chcialbym sobie kupic moj 1 samochod> Chcial bym aby to bylo jakies cabrio wiem ze za ta kwote to raczej nic specjalnego auto poza cabrio powinno dosc malo spalac poniewaz bede nim bardzo czesto jezdzil :twisted: Myslalem nad 306 z 95 rocznika co o nim sadzicie?
1.Czcialbym aby autko malo spalalo ale mialo w zanadzu dosc duzo koni
2. Najlepiej aby bylo to 4 osobowe
3. mialo dosc fajny sportowy wyglad (mam 18 lat :twisted: )
Zastanawiam sie tez za zwyklym jakims sportowym samochodem takim jak tigra albo jakis civic moze mazda m3 z gory zaznaczam ze nie chce zadnego poldka laguny itd.
Moze mozecie mi powiedziec cos blizej o rover'ach? znalazlem dos duzo takich w neci i to modele dosc nowe 2000 itd.
Nie martwie sie za bardzo o rdze poniewaz fundusze na zrobiennie jakis rdzawych przeceikow bede mial a mieszkam w grecji a tu rdza sie aut tak bardzo sie nie czepia :cool:
Wiem ze mam dosc duze wymagania a nie mozna miec wszystkiego wiec z czegos bede musial zrezygnowac i przepraszam panstwa za moja ortografie :oops:
wojna191
Nowicjusz

Miejscowość: Grecja

10 Lis 2009, 14:58

wojna191 napisał(a):Zastanawiam sie tez za zwyklym jakims sportowym samochodem takim jak tigra

:D :D :D :D :D

A co do odpowiedzi to dobrym wyborem będzie Rover 214, powinieneś w tej cenie znaleźć jakiś w dobrym stanie :).
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

10 Lis 2009, 15:20

Bravo/Brava 1.9jtd, może uda Ci się znaleźć w tej cenie w przyzwoitym stanie.
Miraku
Początkujący

Miejscowość: Rogoźno

10 Lis 2009, 17:30

Tigra to nie jest samochód sportowy, to niemalże Corsa 3D z bagażnikiem.
W żadnym razie ten samochód nie jest sportowy :D
Rover wcześniej wspomniany 214 to dobry wybór, bynajmniej lepiej wygląda od Tigry no i ma bez porównania więcej miejsca.
stasiowski121

06 Sty 2010, 17:28

Tigra nie jest sportowym autkiem ????????
Przejedź się tigrą 1.6 16v to pogadamy
Może to nie jest wrc ale za małą kasę fajna zabawa
LANDEK99
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Puławy
Prawo jazdy: 13 08 1986
Auto: freelek 99r
Silnik: 2.0 98KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

06 Sty 2010, 17:39

LANDEK99 napisał(a):Tigra nie jest sportowym autkiem ????????
Przejedź się tigrą 1.6 16v to pogadamy
Może to nie jest wrc ale za małą kasę fajna zabawa

Polonezem 1,6 też będzie fajna zabawa, a nawet lepsza bo RWD i za dużo mniejszą kasę, ale żaden z nich nie jest samochodem sportowym :).
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

06 Sty 2010, 18:23

Hodna Civic V bardzo fajny samochód.
daniel_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętokrzyskie

06 Sty 2010, 20:10

Ciekawą propozycją może być rover 216 z silnikiem 1.6, sporo miejsca i sporo mocy.W kwestii spalania porównywalnie z tigrą, może nieznacznie więcej. W tej cenie można dorwać jakiś zadbany egzemplarz. Tigra osobiście mi sie nie podoba, aczkolwiek to kwestia gustu.
edzi0
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec