Szukam jakiegoś dobrego samochodu dla kobiety. Powinien być stosunkowo młody, nie duży, najlepiej 5 drzwiowy hatchback z silnikiem do 1.4l. Samochód musi być ładny i dobrze by było gdyby nie psuł się za często. Kwota do dyspozycji to 35tys zł. Macie jakieś rozsądne propozycje ?
Ja zarzucę VAGiem Seat Ibiza, Skoda Fabia, VW Polo. Jak byś jednak chciała zaszaleć może być audi a3 Ogólnie lepiej kup starszy model japoński lub firm niemieckich lub z nimi powiązanych niż jakieś nie wiadomo co a młode.
Skąd się biorą zniżki na OC? Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...
Volvo XC60 - najnowocześniejsze rozwiązania technologiczne Nowe XC60 to jeden z najbezpieczniejszych samochodów jakie kiedykolwiek zbudowano. Jest wręcz “naszpikowany” najnowocześniejszymi rozwiązaniami technologicznymi. Wystarczy wspomnieć o przełomowych systemach ...
C3 to udany model Citroena, nie psuję się zbyt często chociaż trapią go niegroźne usterki. W połączeniu z silnikiem diesla tworzy bardzo ciekawy duet. No i ta linia chyba wprost dla kobiety. Co więcej może przebierać w cukierkowych kolorach jak w rękawiczkach. Do wyboru do koloru. Ale osobiście szukałbym Corolli lub Civica.
C3 dla kobiety polecam jak najbardziej bo mam i wiem że nic groźnego się z nim nie działo od nowości (tj. 2003). Tylko że ja mam 1,1 silnik w benzynie a to muł niesamowity i spali sporo, jak już to szukaj tylko 1,4 diesla.
A co to znaczy ładny?, bo jednemu co ładne to drugiemu brzydkie.
Dla mnie C3 to paskuda. Kupiłbym Suzuki Ignis. Krasnal z zacięciem terenowym, więc niestraszne krawężniki, zimowe pagórki i takie tam. Ekonomiczne, sprytne autko.
Sebastianos napisał(a):No tylko i wyłącznie z silnikiem diesla O np taki egzemplarz [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] roczny samochód z dieslem niecałe 30k.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.