Dobra pany, pomóżcie mi teraz w ocenie tych aut. Dzwoniłem w celu doinformowania się o stanie tych aut i prawdopodobnie kilka z nich jutro obejrzę z zamiarem kupna.
1.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (mój faworyt, wygląda na zadbaną, silnik dobry, cena do negocjacji więc może za 4000 pójdzie)
2.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (mam dobre zdanie o Astrach, tutaj widać, że wszystko czarno na białym, sprzedawca był miły przez telefon więc spory plus
)
3.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (szczerze mam złe przeczucia, ale będę miał ją po drodze więc co mi szkodzi... wieje mi handlarzem / przekrętem)
4.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (wygląda całkiem przyzwoicie, 1.1 dla kobiety wystarczy, tylko za nic się dodzwonić do właściciela nie mogę
)
5.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (wygląda nieźle, ale właściciel będzie dopiero jutro więc na razie nic więcej niż z aukcji nie wiem)
6.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (mój kolejny faworyt, bardzo blisko mam do Pomiechówka, jedna wada - homologacja LPG ważna do 2014. Opłaca się? Jaki jest koszt podbicia homologacji? Ile mógłbym na tym utargować? Wygląda nieźle)