Z tym "baniem się",to oczywiście miałem na myśli ...tylną belkę.To jedyny faktyczny mankament Xsary oraz innych aut produkcji francuskiej.
Jednak nie demonizowałby tego,bo belkę można zregenerowac i wystarcza to na kolejne kilka lat bezproblemowej jazdy.
![Wink :wink:]()
Z resztą w jednym z linków które wkleiłem ,facet ma fakturę na regenerację belki więc to już zrobił.
Stan tej belki oceni dobry mechanik po jezdzie próbnej i oglądnięciu jej z kanału.No nie wiem ale mi się po prostu Xsara podoba.
casablanca napisał(a):chciałabym wybrać możliwie najlepiej...
A tu to mamy problem,bo najlepszy nie będzie model taki czy siaki ale... egzemplarz w dobrym stanie technicznym,zadbany i naprawiany na bieżąco,niezależnie od marki.Odrzucic należy jedynie auta powiedzmy rzadko spotykane i egzotyczne,których części będą drogie.
Mam nadzieję,że wstępną selekcję modeli już przeprowadziłaś,a przy kupnie danego auta wykażesz się pragmatyzmem a nie zakupisz samochodu oczami i sercem (po babsku)
No cóż polecam wizytę w zaprzyjaznionym warsztacie przed sfinalizowaniem transakcji (oczywiście na Twój koszt). Warto dac te 5 dych mechanikowi za małe oględziny. Jak sprzedający nie będzie chciał jechac na oględziny,to ma coś do ukrycia więc auto sobie odpuśc.No i najlepiej miec ze sobą przy oględzinach,a przede wszystkim na jezdzie próbnej ,jakiegoś oblatanego w temacie faceta.
![Smile :smile:]()
Na pewno kogoś znajdziesz w rodzinie.
Jeśli coś znajdziesz to śmiało wklejaj linki.Może w ten sposób coś zauważymy..?
A może Barol (stary szperacz i wynajdywacz
![Razz :razz:]()
) byś tutaj koleżance jeszcze coś wynalazł z Wielkopolski..? Ale z tych aut które jej się podobają..?
Napisz z jakiej części Wlkp. jesteś z południa czy może z północy.Można wtedy coś wkleic w Twoim pobliżu.
![Wink :wink:]()