REKLAMA
Witam wszystkich forumowiczów. Rodzice zakupili sobie auto więc czas na mnie. Mam do wydania do 6 tyś. Mam 22 lata, przez 4 lata jeździłem rodziców Sieną 1,2 75KM. Troszkę nauczyłem się jeździć Uzbierałem troszkę pieniędzy więc chciałbym zakupić jakiegoś hatchabacka z "zacięciem sportowym". Nie jeżdżę dużo, około 12 tyś , zazwyczaj w 2 osoby.
Zawsze dobrze pomagaliście ,pomóżcie i teraz. Silink pb ,lub pb+gaz. Oto moje typy :
1. Mazda 323F II- Jeździłem i może być. Jak dla mnie dość zrywna, nie wiem jak z tymi japońskimi częściami , czy one na prawdę są takie drogie ??
2. Mazda MX 3 - Fajny wygląd, lżejsza od 323F ,i bardziej żwawsza. Wygląd ok.
3. Nissan Almera I - Kolejny japończyk, najmniej mi się podoba. Ale warta uwagi.
4. Honda Civic - chciałbym już 6 generacje, ale nie wiem czy w tej cenie dostane coś ciekawego. A jak nie do 5 generacje,ale one przez takich młodych gniewnych (jak może ja ) są zakatowane i ciężko coś dobrego znaleźć.
5. Fiat Bravo I - Ocynk, najlepsze wyposażenie, najtańsze części, trochę sentyment do fiata. Silniki lubią się gazować. Mnie wygląd się podoba.
6 BMW E36 COMPACT.- Również się podoba. W środku ,klasyczne BMW, wg.opinij wielu-trwały samochód- ale nie wiem jak z częściami. Czy za tą kasę dostane coś dobrego ??
INTERESUJĄ MNIE TYLKO TE SAMOCHODY- ścisły finał
Dziękuje za wszystkie komentarze. Pozdrawiam