REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ten będzie maił najmniejszą odległość i jak chcesz samochód typowo do miasta to może się on sprawdzić bo zarówno do tyłu jak i do przodu jest dobra widoczność i praktycznie na wyciągnięcie rękiHectorim napisał(a):Smart Fortwo II
To są małe samochody i we wszystkich będzie bardzo podobnie. Najlepiej by było jak byś sobie usiadł w każdym z nich i zobaczył czy Ci pasuje. Wystarczy sobie zrobić rundę po komisach i na pewno do każdego wsiądziesz jak będziesz chciał.Hectorim napisał(a):Fiat 500
Toyota Aygo
VW Up!
Hectorim napisał(a):Problem w tym, że od dzieciństwa mam zeza i nie widzę przestrzennie, co znacząco utrudnia mi poruszanie się samochodem.
Z mojej strony jest taka rada/nie posądzaj mnie o złośliwość/ze mimo wszystko to jednak nie widzę zebys mógł bezpiecznie się poruszac samochodem po drodze.Wiem,wiem ze w tym przypadku to siła wyższa ale,ale i jeszcze raz ale...Hectorim napisał(a):Czy możecie doradzić?
Zacytuję kolegęHectorim napisał(a):Te 20 km to prosta droga, więc sam dojazd będzie raczej bezproblemowy. Myślę raczej o ew. wyprawie do miasta, stąd potrzeba małego samochodu,żeby mi ułatwić orientację i nie czynić z każdej jazdy koszmaru
Migi60 napisał(a):Z mojej strony jest taka rada/nie posądzaj mnie o złośliwość/ze mimo wszystko to jednak nie widzę zebys mógł bezpiecznie się poruszac samochodem po drodze.Wiem,wiem ze w tym przypadku to siła wyższa ale,ale i jeszcze raz ale...![]()
Jak dawno ? Teraz ruch większy a i trzeba się się bardziej ogarniać . Pomyśl o innych użytkownikach drogi .Hectorim napisał(a):Dawno już nie siedziałem za kierownicą