REKLAMA
Witam serdecznie.
Niedawno zdałem prawo jazdy(jakieś 2 tyg temu) i tak sobie pomyślałem że czas odciązyc troche rodziców i pomyślec o jakims srodku transportu dla siebie.
Chciałbym kupic samochód ,żeby się wyrobic z rejstracja,oc i przegladem +/- okolo 1800zł.nie wiem dokładnie ile bede miał kasy ,ponieważ mam zamiar isc do pracy na wakacje ale 1000zł juz mam wlasnych na teraz.ale samochód planuje zakupic jeżeli cos bym zarobił po wakacjach.
A więc.
Interesuje mnie samochod ,raczej mały ,oszczedny ,żeby sie nie psuł zabardzo ,no i oczywiscie co najwazniejsze nie palił dużo..najlepiej z gazem ,ale to ciezko byłoby.
poszperałem troche na allegro i tak poprzegladalem te samochody ,no i mniej wiecej wiem juz co i ile chodzi ,lecz sam malo raczej jestem obeznany w motoryzacji ,i mechanice samochodowej więc proszę o jakies propozycje samochodów (jeżeli w ogóle cos w tej cenie uda sie kupic) ,nie musi to być jakis specjalny ,najwazniejsze zeby malo palił i był mało awaryjny ,no i w miare zeby wygladał.silnik wystarczył by nawet 1000cm do 1,4max , i najlepiej z LPG(choc wiem że ciezko byłoby)
A i nie musi byc aż tak jakis zadbany(wiadome im lepszy tym lepiej) samochod bedzie służył głównie do wyjazdu do szkoły ,jakies jazdy po miescie , do dziewczyny i spowrotem i takie.Nie bedzie to samochod turystyczny tylko taki normalny do jazdy miejskiej raczej.
aa i miłobyłoby gdyby miał wspomaganie kierownicy ,reszta mniej wazna