Panowie co powiecie o tej sztuce ? [link do oferty na Allegro wygasł] Kilka osób wyleczyło mnie z TDCI a czy TDDI znajde coś z mk3 ? Jak z dwumasem tutaj ?
Lexus NX wyjątkowo bezpieczny. Najwyższa ocena w testach IIHS Popularny SUV Lexus NX zdobył najwyższą ocenę Top Safety Pick+ amerykańskiego Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Samochód doceniono nie tylko za wytrzymałość nadwozia, ale również za system zapobiegający ...
Łańcuchowe rozrządy nie są bezobsługowe Jeśli nie chcesz mieć problemu z łańcuchowym napędem rozrządu, powinieneś nauczyć się dbać o nowoczesny silnik. Myślisz, że skoro kupiłeś nowy lub kilkuletni samochód, to nie musisz nawet zaglądać pod maskę pomiędzy ...
Panowie co sądzicie o tej Ceratce ? Najbardziej interesuje mnie to że w wersjach LX niebyło klimatroniku z wyświetlaczem,więc to albo samoróbka albo był tył robiony ze złym znaczkiem. Czy zderzak przedni niema innego odcieniu ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i druga sztuka już dawno ją obserwowałem, do pełni szczęścia brakuje tylko ori alusów KIA. [link do oferty na Olx wygasł]
W tym pierwszym jest chyba inny odcień tego zderzaka faktycznie ale po zdj. ciężko ocenić ale widzę chyba wgniecenie na prawym błotniku tuż przy zderzaku i stąd wnioskuję że mógł być bity. Nooo tej z olx.pl faktycznie do pełni szczęścia brakuje oryginalnych alusów ale tak to wygląda przynajmniej dla mnie w porządku ale nie oceniam książki po okładce.
luk7 napisał(a):Tą wgniotkę widziałem jest mała i nie będe odrazu podejrzewał że mógłby być bity bo mógł również gdzieś zachaczyć.
Jak już napisałem nie będę oceniał książki po okładce musisz zobaczyć go na żywo i wtedy dopiero zobaczysz i dowiesz się w jakim stanie faktycznie jest to auto bo na razie to gdybamy tylko na podstawie zdjęć a nie do końca oceniamy tego co w aucie jest najważniejsze czyli stanie silnika bo inne rzeczy się tanim kosztem można ogarnąć.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.