Światowy rekord SKODY Citigo CNG! SKODA Citigo CNG pokazała swoją klasę rekordowym osiągnięciem. Gerhard Plattner, mistrz oszczędnej jazdy, przebył SKODĄ na gaz ziemny 2 619 kilometrów przez Europę. Na trasie z Wenecji we Włoszech, do szwedzkiego Sztokholmu, ...
poogladaj Alfy serio mówie... cena do jakości wypada najlepiej sam nie posiadam Alfy ale mój brat ma 156 i się zakochał... Byłem na zlocie i siedziałem w 145 z silnikiem 2.0TS 155KM to masakra:D
arni912 napisał(a):Slyszalem ze np POLO duzo Pali to prawda ? a Punto tak bez szalu mi sie podoba
Ja mam polo kombi więc auto troche większe ale przy naprawde cięzkiej nodze 8,5 max a przy delikatnej jeżdzie jeszcze prz zwykłym polo 7l da się zmieścić
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.