A jak chciałbym coś w benzynie ? Bo miałbym możliwość zagazowania, a nie ukrywam że gaz trochę mniej kosztuje niż ropa czy benzyna i robiło by to dla mnie różnicę
Ferie zimowe w górach? O czym powinni pamiętać kierowcy? W czasie ferii wiele osób podróżuje z rodziną w góry. Do jazdy w takich warunkach trzeba jednak się przygotować. Prowadzenie samochodu na ośnieżonych, krętych drogach ze stromymi podjazdami nie należy ...
Koniu napisał(a):ma byc auto dla młodej osoby na autostradę a nie do miasta dla dziadka
Jakoś nie widziałem dziadka w Audi a3. Widziałem za to skutki wypadku czołowego audi a3 z oplem corsa. Kierowca corsy od miesiąca walczy o życie w szpitalu a jego samochód wyglądał gorzej niż wrak Tupolewa w Smoleńsku.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.