O wiele za tania, kiepski silnik, dostała w lewy przód Szóstka ma dobre benzyniaki, które z powodzeniem można przerobić na LPG. Uwaga na rdzewiejące błotniki
1. Wieloodcieniowa, silnik bardzo lubi olej i paliwo. Za tania - skoro od handlarza to ile za nią dał? 2. Jak już wyżej napisałem diesel jest kiepski 3. Wygląda nieźle, ale chyba coś było z tyłem
Killaz napisał(a):No jak to nie? A Fiat 126p? Wartburg? Trabant? Znajdzie się kilka lepszych aut w tej cenie.
Ty albo nie umiesz żartować,albo w życiu nie jeździłeś wyżej wymienionymi samochodami. Jak można porównywać passata b5 do trabanta albo fiata 126p? Ja polecam rozejrzeć się autorowi tematu za BMW e46 w benzynie może coś znajdzie.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
20 lat na podium – Toyota Camry w USA Toyota Camry, choć jest japońskim samochodem, bardzo silnie kojarzy się z Ameryką. Nie tylko dlatego, że jest sporym sedanem, czyli typem auta, które Amerykanie lubią najbardziej. Camry to absolutny amerykański bestseller, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.