Może coś z tych: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Jeśli chcesz jeździć po mieście to polecam Ci małe auto na gaz: http://oiw.pl/citroen-saxo-lpg-lublin.html. Auto gotowe do jazdy, nic nie musisz w nim robić, wsiadasz i jedziesz. To moje pierwsze auto i spisało się wyśmienicie, bezawaryjne, małe miejskie auto no i na gaz czyli 2x tańsze w ekploatacji.
Czy warto rozszerzyć ubezpieczenie samochodu OC o AC? Czy warto rozszerzyć ubezpieczenie samochodu OC o AC, skoro autocasco wiąże się z dodatkowym kosztem? To pytanie zadaje sobie wielu kierowców, przeglądając oferty. Tym bardziej że podczas gdy ubezpieczenie OC (odpowiedzialności ...
Volkswagen Polo 1,2 TSI o mocy 110 KM Pod maską opisywanej wersji Volkswagena Polo znajduje się silnik o pojemności 1,2 litra generujący moc 110 KM. Co w tym modelu znajdziemy na liście wyposażenia nie wymagającego dopłaty? Jest kilka takich rzeczy o których ...
Ja tak na szybko znalazłem pare [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Witam, postanowiłem jednak dołożyć trochę do auta i teraz szukam do 10 tys. Najlepiej żeby było 4/5 drzwiowe, diesel, LPG (ale niedawno założone) ewentualnie benzyna. Chodzi mi tylko o to żeby było tanie w utrzymaniu i najważniejsze to żeby do niego nie dokładać. Obszar: tylko woj. małopolskie.
Skoro Astra II to warto rozważyć opcję z silnikiem 1.6 8v. Bardzo dobrze współpracuje nawet z tanimi instalacjami i ma bezkolizyjny rozrząd. Wadą jest tylko 75 KM ale do spokojnej jazdy powinno wystarczyc. [link do oferty na Allegro wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.