REKLAMA
Witam.
Temat jak setki tutaj, bo w końcu wiele osób szuka samochodu do 10 tys. Czym mój się wyróżnia ? Pewnie niczym.
Poprzednie auto jakie miałem była to Mazda 3 która była pechowa, była ze mną od końca marca zeszłego roku, gdzie praktycznie byłem co miesiąc u mechanika zostawiając po 500zł. W listopadzie pech skumulował się i dostałem strzał w dupę i tak Mazda za marne pieniądze sprzedana a mój fundusz ogranicza się wiec do 10 tys zł.
Czego szukam ? Szczerze nie wiem już sam po poprzednim zakupie. Jestem młodą osobą bo 25lat. Chciałbym żeby samochód był młodzieżowy ale jednak ważniejsza kwestia tani w eksploatacji i mało awaryjny. Typów swoich nie mam , może marzy mi się Seat Leon 1 1.8 T ale to chyba nie realne .
Pochodzę z Piechowic, okolice Jeleniej Góry. Może ktoś z was zauważy w obrębie jakieś +50 ewentualnie nawet do +100km jakieś ciekawe auto bo ja obecnie nic nie widzę.
Podobają mi się samochody z różnych klas np:
-Seat Leon 1
-Seat Toledo
-Audi A3
-Passat B5
-Peugeot 307
-BMW E46 ( ale to nie na moją kieszeń chyba jeżeli chodzi o eksploatacje)
Ostatnie najważniejsze wiec gdzie się poruszam samochodem, wiec od pon do pt to jakieś 12km w jedna stronę do pracy. Na weekendy minimum 40km w jedna stronę.
Podsumowując sam nie wiem już chyba czego chce, bo chciałbym z jednej strony młodzieżowego auta z drugiej taniego w eksploatacji i mało awaryjnego. Na odległości pokonywane jestem pewnie zdany na benzynę, wiec tak minimum ten silnik 1.6 żeby coś tam dało się wyprzedzić a nie że będę się zastanawiał czy wyprzedzę traktor, czy auto się zbierze. Tyle w temacie