REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ossy napisał(a):To auto osiąga absurdalne ceny.
fajna nadinterpretacja, bo nie było mowy o najniższych cenach... Jeśli szukam jakiegoś auta (ostatnio robię to częściej, bo pomagam znajomym w kupnie/sprzedaży, ale dla siebie też), to poruszam się w cenach średnich dla danego rocznika/wersji, ewentualnie delikatnie wyższej, ale wtedy przy ew transakcji punktuję najdrobniejszą pierdołę, aby zbić cenę. DziałaRaziel11 napisał(a):Typowo polskie podejscie, kupujemy najtansze egzemplarze ponizej ceny rynkowej
szukaj od 1.4 (HDI też spoko), 1.1 unikaj, bo nie jedzie i ciężko to sprzedać. Nie patrzyłbym na tańsze niż 5k.xTadeuszek napisał(a):jaki silnik do 206 i jaka cena średnia?
mike napisał(a):ewentualnie delikatnie wyższej, ale wtedy przy ew transakcji punktuję najdrobniejszą pierdołę, aby zbić cenę. Działa
e tam, wszystko się daandrewb25 napisał(a):na poszukiwany samochód z małym przebiegiem od 1 właściciela negocjacji ceny NIE MA. To niestety ja decyduję za ile sprzedaję.
no niestety, budżet na Tico, wymagania jak wobec nowego Bentleyaandrewb25 napisał(a):Ale to też nie rozmawiamy o samochodach do 10 tysięcy , nie obrażając nikogo ja się z takich samochodów wycofałem już dawno, bo to nie samochody a tym bardziej nie klienci którzy przyjeżdżają to kupić.