Samochod do 10k zl

03 Paź 2009, 13:22

Witam!!! W najblizszym czasie stane przed zakupem samochodu, lecz nie jestem jeszcze zdecydowany na konkretny samochod, dlatego zglaszam sie do Was. Moje wymagania: samochod najlepiej 3 drzwiowy(nad 5 drzwiowym moge sie zastanowic jak bedzie cos ladnego), silnik max 1.6, lecz min. 100KM benzyna lub LPG, rocznik od 1999, cena do 10tys. Zastanawialem sie nad takimi samochodami jak: megane coupe 1.6 po 2000r, clio II, saxo VTS 1.6, fiesta MKV 1.6... Prosze o wasze propozycje. Dzieki z gory..
marcinc6
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

03 Paź 2009, 15:10

Tutaj masz pare autek;

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

03 Paź 2009, 15:48

Koniecznie musi to być benzyna? W innym wypadku dobrym wyborem byłby fiat bravo 1,9JTD. W benzynie może peugeot 306? np. taki [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] albo taki sam 3 drzwiowy.
Jest jeszcze toyota corolla ale za 10 tysięcy może być ciężko znaleźć z silnikiem 1,6.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

05 Paź 2009, 07:09

Może Almera I-1,6 98KM w benzynie? Bardzo dobry samochód. :smile:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

05 Paź 2009, 11:11

Ja bym sie na twoim miejscu zastanowił nad ta almera. Fajne autko
malarki
Początkujący

Miejscowość: kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jakie powinny być nawyki dobrego kierowcy?
    Mianem dobrego kierowcy określamy osobę która stara się popełniać jak najmniej błędów podczas prowadzenia i użytkowania auta. Taki kierowca powinien również dbać o swoje auto i regularnie poddawać je ...