Witam Chciałbym kupić koniecznie kompaktowy samochód z 4 drzwiami do 12 tyś w województwie lubelskim. Przebieg roczny na pewno będzie nie większy niż 10 tyś. Poszukuje samochodu najlepiej z instalacją gazową. Silnik nie większy niż 1.6, ale nie mniejszy niż 1.4 prosty i tani w naprawie bez turbiny etc. Najlepiej od 2004. Moje typy: Seat Ibiza III,Honda Civic VII,Honda Jazz,Toyota Corolla E12,Peugeot 307 Na razie znalazłem coś takiego: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] raport z historia.gov hondy [link wygasł]
Seat może być trefny, bo dużo wyświetleń, a na takie auta jest obecnie popyt (małe LPG). W hondzie zdjęcia zrobione trochę z d.py, bo po co ktoś normalny ma oglądać rogi samochodu? Drzwi kierowcy mogły być malowane (jeszcze nie tragedia), ale na innych zdjęciach znów ma ciemniejszy tył...
Toyota Prius Plug-in Hybrid kontra Chevrolet Volt Amerykańskie media motoryzacyjne pilnie śledziły pod koniec roku walkę o pierwsze miejsce w segmencie hybryd plug-in. Od 2010 roku najpopularniejszą hybrydą ładowaną z gniazdka w USA był Chevrolet Volt, ale to się zmieniło ...
Moto Awards 2021 - najlepszy samochód klasy wyższej Plebiscyt Moto Awards odbył się w tym roku już po raz czwarty, a o tym, które z nominowanych aut zdobędą nagrody w poszczególnych kategoriach decydowali czytelnicy w głosowaniu internetowym. W kategorii ...
Znalazłem nawet fajnego seata Ibizę. Od właściciela dowiedziałem się ze m lekko wgniecioną maskę. Widzicie coś więcej ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Tak poza tym, gdzie on ma przyciski do okien elektrycznych ? w środku czy jak ?
Z lewej strony pod maską zauważyłem zgiętą blachę błotnika, która może być przyczyną tego odstawania.Tylko co to się stało że od wewnątrz jest uszkodzony. Będę musiał się o to zapytać.Zaznaczyłem to na zdjęciu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.