REKLAMA
1. Wygląda ok, ale tani
2. Malowany w kilku miejscach, trudno jednak dokładnie powiedzieć gdzie (albo drzwi i błotniki przód, albo cały przód, ale raczej to pierwsze). No i ceny raczej takie [link do mobile.de wygasł]
3. Trochę gorszy silnik od r6, mógł mieć malowane drzwi lub błotniki przód, ale nie jest najgorszy (choć silnik ma problemy z rozrządem)
4. Ładny, choć książka serwisowa wzbudza u mnie wątpliwości wobec legalności. Nie czuję gdy rymuję
5. Było coś z przodem i/lub prawym bokiem
6. Po tych zdjęciach zrobionych ziemniakiem nic nie widać. Lewy przód miał przygodę.
7. Może widziałem w życiu niewiele, ale tak wyposażonego Accorda jeszcze ani razu ładny, choć znów ten przód (raczej nic wielkiego)
8. Ładny, tylko czemu nie ma fotek drugiego boku?
9. Ładny, ale ten silnik dużo pali.
10. Oczywiście "osoba prywatna" to kłamstwo, bo kto jedzie za granicę po auto, nie rejestruje go i sprzedaje? Ceny w Niemczech też nie napawają optymizmem [link do mobile.de wygasł] Niby ładne auto, ale coś mi w nim nie pasuje...
11. Gdyby nie ta rdza to fajne auto. Przed malowaniem radzę zrobić dokumentację zdjęciową aby nie było, że bity gdybyś kiedyś sprzedawał
12. Zdecydowanie nie. Te auta w znośnym stanie od prywaciarza chodzą po 13-14, a tu jeszcze zarobek
13. W kilku miejscach podmalowany, a tak no to ch.. widać
14. Nie wzbudza u mnie jakiś większych emocji ani zaufania. Podmalowany w kilku miejscach, sprowadzony
15. Malowane oboje drzwi i błotnik lewo. Ogl wygląda nieźle