Samochód do 3-4k

16 Sie 2016, 12:27

Witam, szukam pierwszego samochodu do 3-4k, nie mniej niż 75 koni, klima,tani w eksploatacji, gaz/diesel

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Kłodzko do +100km

http://olx.pl/motoryzacja/samochody/klo ... ist%5D=100
kl0
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1916
Auto: nie mam

17 Sie 2016, 17:06

Audi od handlarza i tak jakoś średnio wygląda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Sie 2016, 14:41

ja bym poprosił o dokładniejsze zdjęcia audi, bo te są jakieś nawymyślane robione pod takim kontem ze uto na prawdę dziwnie wygląda
Bądź trzeźwy w trakcie jazdy samochodem!!
Piłeś? Nie jedź!!
#alkomat #alkomaty #toptrade
toptrade
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Skoda Octavia

18 Sie 2016, 20:36

Jeszcze taką full opcje znalazłem poduszka silnika do wymiany aż dziwne że nikt nie bierze
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]

Jak kupie tu to jadę na Holandie 1k km, mógłby kupić coś tam ale nwm jak z pl tablicami i ubezpieczeniem tablice mi przysyłają?
kl0
Nowicjusz

18 Sie 2016, 21:20

Nigdy nie próbowałem wysyłania tablic wprost z urzędu, do innej lokalizacji. Normalnie tablice dostajesz do ręki w urzędzie w PL. Nie musisz odbierać ich osobiście. Natomiast osoba odbierająca, podpisuje oświadczenie że jeszcze tego samego dnia pojazd będzie ubezpieczony - jeśli nie, i sprawa wyjdzie na jaw (nie wiem jak i kiedy to sprawdzają, ale dość łatwo sprawdzić że ubezpieczenie jest od tego czy owego dnia) - są konsekwencje prawne i finansowe, które z tego co pamiętam "nie licho mnie wystraszyły". Do tego stopnia, że specjalnie ganiałem na dworzec kolejowy, by jeszcze tego samego dnia przesłać/nadać przesyłkę pociągiem do brata, tak by dotarła tego samego dnia. Bo bez tablic mu by nie ubezpieczyli.
m.: celica turbo za 10k, czekamy...
voidcall
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 07 03 2007
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Focus MK1 FL
Silnik: 1.6 100KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

18 Sie 2016, 21:29

Czyli lipa,muszę kupić samochód w Polsce jechać dorobić na lepszy wrócić z dwoma na lawecie :D
kl0
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

GT86 – Toyota, która kocha jazdę bokiem
    Przepis na klasyczne sportowe coupé jest od lat niezmienny i bajecznie prosty. Bierzemy dwudrzwiowe nadwozie o opływowym, smukłym kształcie, w jego przedniej części umieszczamy silnik, a siłę napędową kierujemy na ...

18 Sie 2016, 21:33

Spokojnie, przecież możesz przedzwonić do urzędu i dopytać. Moja sytuacja miała miejsce dobre 3-4 lata temu. Może coś się zmieniło, albo po prostu jest opcja wysyłania tablic. Telefon wiele nie kosztuje.

PS: kup coś co jeździ, ma ubezpieczenie i mieści się w 1k. +na podróż zaopatrz się w różaniec ;)
m.: celica turbo za 10k, czekamy...
voidcall
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 07 03 2007
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Focus MK1 FL
Silnik: 1.6 100KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003