REKLAMA
myślisz, że z Paseratti będzie łatwiej?Igorr napisał(a):Też brałem pod uwagę,ale również ciężko znaleźć zadbany egzemplarz z fajnym silnikiem
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
myślisz, że z Paseratti będzie łatwiej?Igorr napisał(a):Też brałem pod uwagę,ale również ciężko znaleźć zadbany egzemplarz z fajnym silnikiem
Igorr napisał(a):Jeżeli chodzi o przekładkę to co sugerujesz dokładnie?Źle spasowane elementy,czy ogólne problemy w eksploatowaniu auta?Da się to jakoś wykryć czy było przełożenie?
nie, ale z tego co pamiętam, jest to silnik z serii K, a więc trzeba zwrócić uwagę na uszczelkę pod głowicąIgorr napisał(a):Ale wybór okej?Silnik przy tej budzie nie będzie mułem?
tutaj przyda się spostrzegawczość. Auta po przekładce zazwyczaj mają zamki w drzwiach pasażera (chodzi mi tutaj o miejsce na kluczyk), oraz regulowany fotel pasażera. Aby Ci to wytłumaczyć, posłużę się przykładem najczęściej przekładanego auta, czyli LR Freelander I gen.Igorr napisał(a):eżeli chodzi o przekładkę to co sugerujesz dokładnie?Źle spasowane elementy,czy ogólne problemy w eksploatowaniu auta?
wg mnie raczej na styk, jednak tutaj niech wypowie się dzida, ponieważ jego znajomy szukał takiego auta. W końcu kupił, ale nie znam szczegółówIgorr napisał(a):Jeżeli dozbierałbym do 15000zł to Saab 9-3 II 1.8t/2.0t 150km spokojnie dostanę w tej kasie,czy budżet tak na styk
Igorr napisał(a):Jeżeli dozbierałbym do 15000zł to Saab 9-3 II 1.8t/2.0t 150km spokojnie dostanę w tej kasie,czy budżet tak na styk?
czytanie w internecie to jedno, jednak musisz się tym przejechać, bo może Ci to akurat pasuje. Ja tak miałem kilka razy, np wobec właśnie automatu czy też aut typu "tapczan".Igorr napisał(a):Trochę poczytałem w internecie o tych skrzyniach 4 biegowych i jednak odpuszczę automat 4 biegowy.Piszą że brakuje 5 biegu no i dynamika auta nie ta sama,poza tym z tego co przeczytałem i wiem Honda lubi wysokie obroty a to nie idzie w parze z taką skrzynią