Samochód do 13 tyś.

25 Maj 2008, 10:00

jestem tu nowy. Szukam samochodu do 13 tysięcy. Myślałem nad tym: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co wy na to? Chciałbym aby mój samochód miał ponad 100 koni (100-130 koni) Co mi byście polecili?
Rasiu_15
rasiu_15
Początkujący

Miejscowość: Olecko

25 Maj 2008, 12:31

Passat niezły ale dolicz sobie jeszcze do ceny opłaty (około 1200 zł) to przekroczy on znacznie twój budżet.

Jeśli zależy ci na wygodzie możesz kupić Audi 100 C4 2.5 diesel duży, wygodny i co audi to audi ;)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ten ma w miare mały przebieg rocznik 92 może nie robi wrażenia ale coś za coś ;)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ten też jest ciekawy mały przebieg, z końca 93 roku

Jak chcesz coś mniejszego i poczuć trochę adrenalinki to :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - BMW E36 silnik 1.8 is ma te 145 km ale w spalaniu wielkiej różnicy tych 15 km więcej nie odczujesz
[link do oferty na Allegro wygasł] - Opel Vectra 1.8 Po lifcie w miare fajny samochodzik

Dużo by tu wymieniać, bo 13 tyś to już niezła sumka i co nieco można już kupić
Marzenie - Zobaczyć w swoim garażu :
BMW M3
Audi RS6
Dodge Charger 1967r.
siara94
Początkujący

Miejscowość: Łódź

27 Maj 2008, 14:42

BMW odpada. Nie chce takiego samochodu. a ile mi spali ten passat a audi?
Rasiu_15
rasiu_15
Początkujący

Miejscowość: Olecko
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy Toyota powtórzy sukces w Rajdzie Monte Carlo?
    25 stycznia rusza nowy sezon Rajdowych Mistrzostw Świata. Tradycyjnie rozpocznie go słynny Rajd Monte Carlo, w którym w ubiegłym roku Jari-Matti Latvala zajął drugie miejsce. Debiutujący Yaris WRC już w swojej pierwszej ...