Samochód do 140k dla ojca

11 Cze 2017, 11:25

Auto bedzie brane w leasing i tak z tego co liczylismy
ValiooX
Początkujący

Auto: Nie mam

11 Cze 2017, 13:52

Choć bądźmy szczerzy w Bdg nie ma konkurencji, łatwiej byłoby w Trójmieście znaleźć salon, który może zaoferować lepszy upust. Mój kolega w taki sposób na tańszym aucie jakim jest Golf u Plichty w Gdańsku zaoszczędził około 6tyś. w stosunku do tego co miałby zapłacić w Bydgoszczy.

Wchodzi na otomoto, szukasz ogłoszenia z takim autem z salonu gdziekolwiek w PL, drukujesz i dymasz z tym do tego w Twoim mieście, Nie ma opcji żeby nie przebili
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

11 Cze 2017, 14:20

Cały dzień przeglądam oferty i co sądzicie o porównaniu Mazda 6 SkyPassion 2.5L AT vs Talisman 1.6L 200km AT
Cenowo jest w miarę porównywalnie ale Mazda ma dość fajne promocje na Mazda 6 2017 (rocznikowo 2016)
ValiooX
Początkujący

Auto: Nie mam

11 Cze 2017, 21:29

Mazda, bo brak kosztownego turbo i silnik bardziej elastyczny z lepszym przyspieszeniem.
maxatos
Początkujący

Prawo jazdy: 05 08 2006
Auto: Seat Arona
Silnik: 1.0
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2017
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Volvo V40 Cross Country uterenowiony hatchback
    Podczas targów motoryzacyjnych w Paryżu, na stoisku Volvo oprócz Volvo V40 R-Design, zostanie zaprezentowane całkowicie nowe Volvo V40 Cross Country. Ten crossover wyróżnia się podniesionym o 40 mm zawieszeniem ...