Byłem dzisiaj obejrzeć takie auto: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Ogólnie miał kilka małych puknięć i rys, ale tak poza tym wszystko wydawało się być ok. Pojechałem zaraz potem do salonu Forda i tam za darmo sprawdzili mi auto po numerze vin. Były tam wpisane 3 naprawy gwarancyjne przy przebiegu: maj 2009 - 18000 km październik 2011 - 61900km listopad 2011 - 62900km Co myślicie? Jak ten silnik się sprawuje? Nie dostarczy mi jakichś dużych kosztów? Ogólnie w książe wpisane jest, że wymieniona była turbosprężarka przy 70000km.
Wyglada uczciwie. Silnik jest ok, mam go u siebie i nie narzekam. Sprawdź stan turbiny, bo tu jest ze zmienną geometrią łopatek. Obejrzyj dokładnie ranty drzwi od wewnątrz czy nie gniją
Można,tylko pamiętajmy że nie każdy kupujący che to robić,a każdy che mieć auto na już do jazdy w jak najlepszym stanie bez korozji. Co prawda ten problem nie dotyczy mk II tak jak I,ale warto mu się dokładnie przyjrzeć. Ode mnie propozycja Puga 307 z silnikiem HDi 90km.
Byłem już zdecydowany na tego focusa. Pojechaliśmy do serwisu i wyszło, że auto było uderzone z przodu. Naprawiana podłużnica, mnóstwo szpachli na masce i prawym nadkolu (380-400 mq). Do tego wystrzelone były poduszki powietrzne. Z tymi informacjami cena spadła do 15300, ale i yak się nie zdecydowałem.
Hybrydowe hity pierwszej połowy 2019 roku w Polsce Produkujący od 22 lat samochody z napędem hybrydowym, japoński koncern Toyota w tym roku na polskim rynku bierze niemal wszystko. Według danych Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego SAMAR, w segmencie aut z napędem spalinowo-elektrycznym, ...
Pogoń za najlepszymi czasami w symulatorze - Formuła E Dwaj kierowcy Audi: Daniel Abt i Lucas di Grassi, już 13 stycznia wystartują w trzeciej rundzie bieżącego sezonu Formuły E, która odbędzie się w Marakeszu, w Maroku. Jednak zanim zawodnicy staną na linii startu kolejnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.