Samochód do 15 tyś.

22 Gru 2009, 16:37

qki007 napisał(a):Może sprawdzałeś ją w przedziale 60-100 i 80-120 na poszczególnych biegach?

oj niestety nie
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy

22 Gru 2009, 17:56

Ja bym Golfa IV szukał :) strasznie fanie auta , szczególnie w 1,9 TDI... bardzo mi się podobają pod względem wyglądu, wyposażenia i silnika, gdybym miał te 15k to bym takiego szukał :)
hosearmando1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

22 Gru 2009, 19:01

Znalazłem, że astra 2 1,7 dti ma elastyczność w przedziale 80-120 km/h wynosi 18,2 sekundy.
Jakby za te same pieniądze wyrwać golfa 1,9 tdi i to na dodatek 110 KM to chyba lepiej volkswagena wybrać nawet jakby był rok czy 2 lata starszy ale to moja subiektywna ocena.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

22 Gru 2009, 19:03

koczas napisał(a):Znalazłem, że astra 2 1,7 dti ma elastyczność w przedziale 80-120 km/h wynosi 18,2 sekundy.
Jakby za te same pieniądze wyrwać golfa 1,9 tdi i to na dodatek 110 KM to chyba lepiej volkswagena wybrać nawet jakby był rok czy 2 lata starszy ale to moja subiektywna ocena.

I zasilić grono VW o jeszcze jeden? :P Moim zdaniem nie warto pchać się w 2 lata starszy samochód.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

22 Gru 2009, 19:19

ROVER jest tani poniewaz w serwisowaniu i w czesciach jest drogi.Mało znajdziesz autoryzowany serwisów ROVERA. HONDA jest autem godnym polecenia, ma jeden problem,rdza na tylnych nadkolach.
Kowalsky
Łukaszek
Początkujący

Miejscowość: Hajnówka

23 Gru 2009, 12:07

Peke napisał(a):bmw e34 na miejscu odpada...za bardzo zwieśniaczony samochód przez młodzież...nie czułbym się w nim tak jakbym chciał

Jak uważasz, moim zdaniem bez sensu jest odmawiać sobie czegoś dobrego, co nie robi nikomu krzywdy, na podstawie jakichś głupawych opinii.

Astra nie waży mniej jak 1000kg aby przy 75km w dieselu robić wrażenie. Powyżej 100km/h gdzie trzeba mieć użytecznego kopa aby wyprzedzić tira taki samochód już sobie nie radzi, co będzie przy dużym obciążeniu strach myśleć. 175km/h przy mocy 75km wydaje się b. dobrym wynikiem, zwłaszcza jak na diesel'a i raczej nie sądzę aby dało się osiągnąć wyższą realną prędkość, gdyż ta jest dość wyśrubowana.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

28 Kwi 2010, 08:48

Witam po dłuższej przerwie

przez ten cały czas szukałem odpowiedniego autka dla siebie...niestety nie natknąłem się na taki egzemplarz, który byłby taki jak trzeba...czyli za kwotę 15 tyś nadawał się do jazdy bez najbliższej wymiany części, albo nie był bity...być może dlatego że moje poszukiwania skupiły się głównie na komisach...no ale przejdę do sedna sprawy...postanowiłem przeznaczyć na auto 20tyś
natknąłem się kilkakrotnie na audi a4(tylko kombi by mnie interesowało)...jak to jest z tym przednim zawieszeniem...wiem że wielowahaczowe zawieszenie źle znosi nasze polskie drogi...ale na takim 70% zawieszeniu ile można zrobić km?
jeszcze mnie zainteresował nissan primera p12...tylko trochę ta deska rozdzielcza mi nie leży:)

volvo v40 też mi się bardzo podoba

[ Dodano: Nie Maj 02, 2010 16:55 ]
odświeżam
Peke
Nowicjusz

Miejscowość: z domu