REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Raczej nie są bo mając takie auto raczej większość jeździ spokojnie bo to nie silnik do szaleństw.poxon909090 napisał(a):Zastanawiałem się nad Seatem altea w 1.6 MPI 102 Km, lecz te autka z takim małym silnikiem są zazwyczaj wyżyłowane.
Jak chcesz pod LPG to nie patrz za bardzo na spalanie i przyjmij np. że samochód na gazie musi palić nie więcej niż 12L/100km i wtedy szukaj auta które nadaje się pod instalację gazową i zmieści się w założonym spalaniu.poxon909090 napisał(a):Myślałem też nad Peugeotem 307 ( 2 gen.) z motorem 2.0 140 Km, lecz spalanie mnie troszkę przeraża
poxon909090 napisał(a):Zastanawiałem się nad Seatem altea w 1.6 MPI 102 Km, lecz te autka z takim małym silnikiem są zazwyczaj wyżyłowane
to jest drobiazg, cała reszta tego auta jest o wiele gorsza (mnóstwo delikatnych, denerwujących drobiazgów i to bynajmniej nie tylko elektronicznych)poxon909090 napisał(a):Zastanawiałem się też na citroenem c4, ale obawiam się troszkę tylnej belki skretnej.
poxon909090 napisał(a):. Zależy mi żeby autko było bez belki skrętnej lub w przypadku VAGa, bez wielowachacza.
tylko żeby autor nie pomyślał ze jednak warto wziąć c4. Nie, nie warto. To kibel na kółkach.Raziel11 napisał(a):regeneracja belki to kilkaset zl i masz spokoj na 100tys, wielowachacz jest drozszy w naprawie ale i znacznie trwalszy,
poxon909090 napisał(a):A jeżeli Focus mk2, to z jaką jednostką?