zukam samochodu do 15000zł. Moje wymagania to:
-musi mieć 4/5 drzwiowe nadwozie
-silnik diesel lub gaz od 1.6 do 1.9
-w miarę niezawodny
-rocznik od 1999r
-z województwa mazowieckiego
-samochód średniej wielkości
Proszę o pomoc lub konkretne oferty
szukam samochodu do 16000zł. Moje wymagania to:
-musi mieć 4/5 drzwiowe nadwozie
-silnik diesel lub gaz od 1.6 do 1.9
-w miarę niezawodny
-rocznik od 1998r
-z województwa mazowieckiego
-samochód średniej wielkości
Proszę o pomoc lub konkretne oferty
Twoje wymagania są naprawdę duże...i konkretne...jak nikt dokładnie podałeś kryterium. Moja odpowiedz jest jedna...widzę dla ciebie Opla Astre II albo może Honde Civica....może wyrwiesz. albo popatrz za VOLVO v40 moze coś uda ci sie okazyjnie wyrwać
Glikometr - tester płynu chłodniczego - instrukcja Cześć, pokażę Wam jak działa glikometr przyrząd którym możemy przetestować temperaturę wrzenia i przemarzania płynu chłodniczego który znajduje się w układzie chłodzenia samochodu. Dlaczego warto kontrolować ...
Zimowe podjazdy - czy są one trudne do pokonania? Zimą nie trzeba wyjeżdżać w góry, by doświadczyć problemów z pokonaniem stromego wzniesienia. Już oblodzony czy zaśnieżony wyjazd z garażu podziemnego może okazać się wyzwaniem. Jak sobie z nim poradzić? Intensywne ...
to może opel astra lub opel omega b bardzo dobre auto średniej klasy i łatwo znaleźć egzemplarz na gaz z jakiegoś 200 roku za taka kasę to już będzie dość dobre wyposażenie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.