Brak różnicy między kupionym w Polsce a sprowadzonym

23 Mar 2008, 10:49

Witam, chciałem żebyście podzielili sie ze mną swoimi spostzreżeniami. Zamierzam kupić w Niemczech auto. Przeglądam oferty i widzę, iż po zakupie i dokonaniu wszystkich opłat, cena auta sprowadzonego wyjdzie mi tak samo albo drożej niźli w przypadku zakupu samochodu w kraju. Oczywiście poza wyjątkowymi okazjami, które albo są próbą oszustwa albo są od razu wyłapywane. A może stali bywalcy poradzą mi gdzie i jak efektywnie poszukać auta w Niemczech?? Dzieki.
kamilux
Nowicjusz

23 Mar 2008, 10:54

Uważaj na handlarzy tych w polsce jak i w niemczech.Często upychają trefne auta sprawdz zanim kupisz :wink: :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

23 Mar 2008, 12:35

Podobny temat już jest. Zanim wstawisz to zobacz czy już takiego nie ma.
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz
Prawo jazdy: 26 06 2008
Auto: BMW
Silnik: 2.0 d 136km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen e-up! w pełni elektryczny samochód seryjny
    Volkswagen przedstawił swój pierwszy, w pełni elektryczny samochód seryjny: nowego e-up!. To prawie bezgłośne, czteroosobowe auto robi wrażenie zasięgiem 150 kilometrów i doskonałą funkcjonalnością. Nowy ...
    Toyota Sports 800 - legenda modelu
    Toyota Sports 800 to pierwszy sportowy samochód firmy Toyota i pierwszy na świecie kabriolet z dachem typu Targa. Eksperymentalny prototyp Toyota Sports 800 Gas Turbine Hybrid był także zapowiedzią bijącego dziś rekordy ...